Ples Rady rodičů

V sobotu 17.2.2024 proběhl opět po roce tradiční Ples Rady rodičů dětem při ZŠ Úsov. Hudební doprovod zajišťovala již osvědčená skupina Gama Šternberk včele s kapelníkem Jiřím Sovou. V rámci plesu nejdříve vystoupili naši nejstarší žáci s předtančením, přičemž dívky vystupovaly v nových šatech, které zakoupila Rada rodičů. Poté vystoupil téměř s hodinovým programem herec a imitátor Zdeněk Barnett imitující známé politiky, herce a zpěváky.

Na ples si našlo cestu 289 platících, což je nový rekord, stejně jako zisk ve výši 86087,-. Tato částka bude využita na podporu aktivit dětí ZŠ Úsov.

Poděkování tímto směřujeme všem sponzorům plesu, všem rodičům, kteří se podíleli na přípravě a realizaci plesu, pedagogickým i nepedagogickým pracovníkům za přípravu tomboly či výzdoby plesu a nácvik předtančení nejstarších žáků. Jsme rádi, že ples se stává místem pro setkání našich bývalých žáků a věříme, že i v příštím roce se všichni sejdeme v takovémto hojném počtu. Fotografie najdete na https://zsusov.cz/fotogalerie/ples-rady-rodicu-2/